Eerste Hulp Bij Feesten - De leukste bedrijfsuitjes
 
Website - Pop 'N Poll.jpg

Pop 'N Poll

Aantal personen: 20 tot 100 personen
Tijdsduur: 4 uur
Totaalprijs: afhankelijk van de groepsgrootte

Rekenvoorbeelden:
Prijs bij 20 personen: € 44,50 per persoon
Prijs bij 50 personen: € 23,80 per persoon
Prijs bij 100 personen: € 16,90 per persoon

 

Wie Pop ’N Poll wil winnen, moet zowel de grote popartiesten als de eigen collega’s goed kennen. Want dit programma bestaat uit grappige muziekvragen, maar vooral ook veel hilarische weetjes over uw collega’s én uzelf! De informatie hiervoor verzamelen we met behulp van een uitgebreide vragenlijst, die vooraf aan alle deelnemers wordt verstuurd. Een heuse researcher verwerkt de ingevulde vragenlijsten en verzamelt opvallende antwoorden. De meest interessante en opmerkelijke uitkomsten komen terug in het spelprogramma.

Pop ’N Poll is ons meest diverse programma. Een spel vol herkenbare hits en grappige onthullingen van collega’s. Maar ook veel oude klassenfoto’s en uw eigen Bedrijfs Top 10. U zult zich geen seconde vervelen. En alles wordt volledig op maat gemaakt: van de vragenlijst tot de uiteindelijke presentatie. De avond zelf is in goede handen van de DJ/presentator, die desgewenst het feest tot in de kleine uurtjes kan voortzetten.

 

Het spelprogramma Pop ‘N Poll is inclusief:

- een complete licht- en geluidsinstallatie
- een beamer met groot scherm
- een professionele DJ/presentator voor vier uur
- een charmante assistente (vanaf 40 personen)
- het opstellen, versturen en verwerken van alle vragenlijsten
- alle reis- en parkeerkosten (onafhankelijk van de locatie binnen Nederland)
- alle spelattributen en de hoofdprijs (een fles echte Champagne)

 

Diane Nijbroek, Afdeling Bouwen (Gemeente Den Bosch)
"Dit programma was echt het hoogtepunt van onze afdelingsdag. De combinatie van muziek en vragen werkt super. We hebben heel veel gelachen en iedereen vond de wijze waarop het werd gebracht hartverwarmend. Niet te opzichtig en vol humor! Heel erg leuk om op deze manier eens anders naar je collega’s te kijken. Het feit dat echt iedereen aan de beurt komt, versterkt het teamgevoel en de saamhorigheid. De dag na het uitje ging het op de werkvloer bijna uitsluitend over de avond ervoor. We waren collectief aan het nagenieten. Echt een leuk, leerzaam en pakkend uitje met een knipoog!"

 

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. Ook de eventuele kosten voor drank, diner en/of locatie zijn niet inbegrepen. U kunt zelf een geschikte locatie aandragen, eventueel ook binnen uw bedrijf. Daarnaast biedt Eerste Hulp Bij Feesten dit programma op diverse leuke locaties in Amsterdam en Utrecht aan, eventueel inclusief drank- en/of dinerarrangement. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Op bepaalde dagen en tijden kan worden afgeweken van de hier genoemde prijzen. Neem voor meer informatie over de actuele beschikbaarheid en een offerte op maat alstublieft contact met ons op.