Eerste Hulp Bij Feesten - De leukste bedrijfsuitjes
 
Website - Ken Je Collega.jpg

Ken Je Collega

Aantal personen: 20 tot 100 personen
Tijdsduur: 3 uur
Totaalprijs: afhankelijk van de groepsgrootte

Rekenvoorbeelden:
Prijs bij 20 personen: € 37,50 per persoon
Prijs bij 50 personen: € 21,00 per persoon
Prijs bij 100 personen: € 15,50 per persoon

 

Het spelprogramma Ken Je Collega bestaat uit veel interessante, maar vooral hilarische lijstjes. Want voorafgaand aan dit programma vragen we alle deelnemers om elkaar te “ranken” op allerlei gebieden. Wie van uw collega’s is het meest goedgelovig? Wie heeft jaarlijks de meeste verkeersboetes? En wie draagt het meest sexy ondergoed? Tijdens het spel maken we de topscorers bekend. U komt meer te weten over uw collega’s én over hoe zij u zien. Want misschien staat u zelf wel onverwacht hoog in die lijstjes!

Ken Je Collega is lachen, gieren, brullen. Bereid u voor op talloze hilarische onthullingen. En wilt u graag iets specifieks van uw collega’s weten, dan kan dat. Want alles wordt volledig op maat gemaakt: van de vragenlijst tot de uiteindelijke presentatie wordt alles in overleg met u samengesteld. De avond zelf is in goede handen van de DJ/presentator, die tussen de rondes door de favoriete feestnummers van alle collega’s zal draaien.

 

Het spelprogramma Ken Je Collega is inclusief:

- een complete geluidsinstallatie
- een beamer met groot scherm (voor de presentatie)
- een professionele DJ/presentator voor drie uur
- een charmante assistente (vanaf 40 personen)
- het opstellen, versturen en verwerken van alle vragenlijsten
- alle reis- en/of parkeerkosten (onafhankelijk van de locatie binnen Nederland)
- alle spelattributen en de hoofdprijs (een fles echte Champagne)

 

Miranda Rellum, Kinderopvang Snoopy (Leimuiden)
“Zoekende naar leuk entertainment voor ons eindejaarsfeest zijn wij bij Ken Je Collega uitgekomen. Gedurende de voorbereiding op het spel en de invulling van de avond is er regelmatig en erg goed overleg geweest. Niets werd aan het toeval overgelaten! De feestavond zelf was een zéér groot succes. Het is een spel met een vette knipoog. Jullie hebben ons een hilarische avond bezorgd waar nog lang en tevreden over nagepraat is.”

 

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. Ook de eventuele kosten voor drank, diner en/of locatie zijn niet inbegrepen. U kunt zelf een geschikte locatie aandragen, eventueel ook binnen uw bedrijf. Daarnaast biedt Eerste Hulp Bij Feesten dit programma op diverse leuke locaties in Amsterdam en Utrecht aan, eventueel inclusief drank- en/of dinerarrangement. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Op bepaalde dagen en tijden kan worden afgeweken van de hier genoemde prijzen. Neem voor meer informatie over de actuele beschikbaarheid en een offerte op maat alstublieft contact met ons op.