Eerste Hulp Bij Feesten - De leukste bedrijfsuitjes
 
Website - Pure Popquiz.jpg

Pure Popquiz

Aantal personen: 20 tot 100 personen
Tijdsduur: 4 uur
Totaalprijs: € 590,00

Rekenvoorbeelden:
Prijs bij 20 personen: € 29,50 per persoon
Prijs bij 50 personen: € 11,80 per persoon
Prijs bij 100 personen: € 5,90 per persoon

 

Onze originele popquiz werd in 2005 ontwikkeld en heeft zich inmiddels bewezen als een ware klassieker. Op ruim tweehonderd verschillende locaties in Nederland en België stond dit programma reeds garant voor een absolute topavond. Bovendien gebruiken we de ervaringen die we op al die feestavonden hebben opgedaan om de popquiz regelmatig te updaten. En door het enthousiasme waarmee dit programma iedere keer weer wordt ontvangen, durven wij te beweren dat dit de leukste muziekquiz van Nederland is.

De Pure Popquiz schotelt u een indrukwekkend aantal muziekfragmenten voor: bekende, beroemde, maar ook lekker veel “beruchte” hits uit alle tijden en genres die de pophistorie rijk is. Grappige vragen en hilarische opdrachten worden in een stevig tempo afgevuurd: raad de plaat, fout maar goud, meezingers, tv- en filmhits, et cetera. In teamverband strijdt u om een fles echte Champagne en de eeuwige roem. En natuurlijk mag er tussendoor voluit meegezongen en gedanst worden! De verleiding zal groot zijn, want de avond wordt gepresenteerd door een DJ die er graag een mooi feest van maakt.

 

Het spelprogramma Pure Pop Quiz is inclusief:

- een complete licht- en geluidsinstallatie
- een professionele DJ/presentator voor vier uur
- alle reis- en/of parkeerkosten (onafhankelijk van de locatie binnen Nederland)
- alle spelattributen en de hoofdprijs (een fles echte Champagne)

 

Sannie van der Reijden, Mourik Services BV (Rozenburg)
“De muziekquiz was zeer geslaagd en goed georganiseerd. Leuke, afwisselende vragen en opdrachten. En voor elke leeftijdscategorie herkenbare muziekfragmenten. De quizleider deed het ook erg leuk en enthousiast: we konden duidelijk merken dat hij dit al vaker had gedaan. Wij zouden deze quiz zeker nog eens willen doen tijdens een teamuitje.”

 

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. Ook de eventuele kosten voor drank, diner en/of locatie zijn niet inbegrepen. U kunt zelf een geschikte locatie aandragen, eventueel ook binnen uw bedrijf. Daarnaast biedt Eerste Hulp Bij Feesten dit programma op diverse leuke locaties in Amsterdam en Utrecht aan, eventueel inclusief drank- en/of dinerarrangement. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Op bepaalde dagen en tijden kan worden afgeweken van de hier genoemde prijzen. Neem voor meer informatie over de actuele beschikbaarheid en een offerte op maat alstublieft contact met ons op.