Eerste Hulp Bij Feesten - De leukste bedrijfsuitjes
 
Website - Hollands Glorie.jpg

Hollands Glorie

Aantal personen: 20 tot 100 personen
Tijdsduur: 4 uur
Totaalprijs: afhankelijk van de groepsgrootte

Rekenvoorbeelden:
Prijs bij 20 personen: € 32,50 per persoon
Prijs bij 50 personen: € 14,80 per persoon
Prijs bij 100 personen: € 8,90 per persoon

 

Tijdens het spelprogramma Hollands Glorie krijgt u een keur aan verschillende vragen voorgeschoteld, maar we blijven daarbij wel binnen onze eigen landsgrenzen. Want in dit spelprogramma staat het Nederlandse product centraal. Denk daarbij aan Nederlands(talig)e zangers, zangeressen en bands. Maar ook aan cabaret, films en tv-series van eigen bodem. En natuurlijk de prestaties van “onze” sporters. Veel Nationale successen, maar ook de “vergane glorie” passeert de revue.

Elk team kan zich naar hartenlust uitdossen met allerlei oranje gadgets, om vervolgens te proberen zoveel mogelijk punten te scoren. Op een groot scherm verschijnen in hoog tempo allerlei prikkelende vragen, er komen talloze hilarische muziekfragmenten langs en teams kunnen bonuspunten scoren met diverse dolkomische opdrachten. Na de bekendmaking van het winnende team en de prijsuitreiking kan er eventueel ook nog verder worden gefeest en gedanst met allerlei vette en foute hits van Nederlandse bodem.

 

Het spelprogramma Hollands Glorie is inclusief:

- een complete licht- en geluidsinstallatie
- een beamer met groot scherm
- een professionele DJ/presentator voor vier uur
- alle reis- en/of parkeerkosten (onafhankelijk van de locatie binnen Nederland)
- alle spelattributen en de hoofdprijs (een fles echte Champagne)
- oranje decoratie en gadgets

 

Danielle Bruijn, NH1816 (Oudkarspel)
“We hadden al eens met veel plezier de Pure PopQuiz gespeeld en wij wilden voor onze Nieuwjaarsborrel graag een soortgelijk programma boeken. Met Hollands Glorie zat iedereen vrijwel direct in de feeststemming. Ook nu deed iedereen in no-time weer bloedfanatiek mee en werd er tand om tand gestreden voor de veelbegeerde eerste plaats. Het was wederom een geslaagde feestavond en een mooi begin van het nieuwe jaar.”

 

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. Ook de eventuele kosten voor drank, diner en/of locatie zijn niet inbegrepen. U kunt zelf een geschikte locatie aandragen, eventueel ook binnen uw bedrijf. Daarnaast biedt Eerste Hulp Bij Feesten dit programma op diverse leuke locaties in Amsterdam en Utrecht aan, eventueel inclusief drank- en/of dinerarrangement. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Op bepaalde dagen en tijden kan worden afgeweken van de hier genoemde prijzen. Neem voor meer informatie over de actuele beschikbaarheid en een offerte op maat alstublieft contact met ons op.