Eerste Hulp Bij Feesten - De leukste bedrijfsuitjes
 
Website - Full Moon Party.jpg

Full Moon Party

Aantal personen: 50 tot 200 personen
Tijdsduur: 4 uur
Totaalprijs: € 990,00

Rekenvoorbeelden:
Prijs bij 50 personen: € 19,80 per persoon
Prijs bij 100 personen: € 9,90 per persoon
Prijs bij 200 personen: € 4,95 per persoon

 

De Full Moon Party op het Thaise eiland Koh Phangan is wereldberoemd. Wat eind jaren tachtig begon als een intiem feestje is inmiddels uitgegroeid tot het grootste strandfeest ter wereld. Iedere maand wordt er volop gedanst en gefeest onder de volle maan, aan een prachtig strand en in een unieke sfeer. Versiert met fluorescerende body paint beleven velen de nacht van hun leven.

Tijdens dit themafeest brengen we u helemaal in de bijzondere sfeer van de Full Moon Party. De gasten kunnen zich door twee professionele schminksters in stijl laten beschilderen met fluorescerende body paint of zichzelf opkleuren met gratis neon gadgets. Alles ziet er nog kleurrijker uit in het speciale blacklight en de dansvloer staat gegarandeerd vol dankzij Dr John, een Nederlandse DJ die op de échte Full Moon Party heeft gedraaid en die zijn set volledig aan de wensen van het publiek aan kan passen.

 

Het themafeest Full Moon Party is inclusief:

- een complete licht- en geluidsinstallatie
- een extra set “blacklight”
- een professionele DJ voor vier uur
- twee professionele schminksters (inclusief fluorescerende body paint)
- speciale decoratie en neon gadgets

 

Hanneke Verwoest, 36PUNT9 (Utrecht)
“Wat een fantastische avond! Op de Full Moon Party op Ko Phangan in Thailand heb ik Dr John live mogen ervaren op een feestend strand. Deze sfeer wist hij wederom neer te zetten op deze avond in Amsterdam, bij zijn tunes kan je gewoon niet stil blijven staan. En de aankleding maakte het daarbij meer dan af. De dresscode was kleurrijk, en weliswaar had niet iedereen zich aan het thema gehouden, toch was de kleur overal aanwezig. Dit kwam vooral door de dames van de schmink, hun neon schmink was razend populair en supercreatief, echt kunstwerkjes! Ik heb dan ook echt een topavond gehad: veel gelachen en heerlijk gedanst. De foto’s spreken boekdelen: een avond om nooit meer te vergeten!”

 

Luister hier naar twee voorbeelden van feesten in Thailand, waar Dr John heeft gedraaid. De muziek op uw feest zal vanzelfsprekend volledig op uw persoonlijke wensen en die van het publiek worden afgestemd. En daarbij is niets onmogelijk, behalve een lege dansvloer.

Full Moon Party (2015)

Love Is In The Air (2013)

 

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. Ook de reis- en parkeerkosten en de eventuele kosten voor drank, hapjes en/of locatie zijn niet inbegrepen. U kunt zelf een geschikte locatie aandragen, eventueel ook binnen uw bedrijf. Daarnaast bieden we dit programma op leuke locaties in Amsterdam en Utrecht aan, eventueel inclusief drank- en/of hapjesarrangement. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Op bepaalde dagen en tijden kan worden afgeweken van de hier genoemde prijs. Neem voor meer informatie over de actuele beschikbaarheid en een offerte op maat alstublieft contact met ons op.