Eerste Hulp Bij Feesten - De leukste bedrijfsuitjes
 
Website - Get On The Dancefloor.jpg

Get On The Floor

Aantal personen: 50 tot 200 personen
Tijdsduur: 4 uur
Totaalprijs: € 990,00

Rekenvoorbeelden:
Prijs bij 50 personen: € 19,80 per persoon
Prijs bij 100 personen: € 9,90 per persoon
Prijs bij 200 personen: € 4,95 per persoon

 

Uit ervaring weten wij dat een verlichte dansvloer áltijd tot enthousiaste reacties leidt bij binnenkomst van de gasten. En dat al die vlakken (die van kleur veranderen op de maat van de muziek) een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefenen op iedereen die in meer of mindere mate van dansen houdt. Het is nogal eens dringen geblazen op de dansvloer: dat hebben we al op talloze bedrijfsfeesten en bruiloften mee mogen maken. Dus wilt u uw feest een extra boost geven? Boek dan ons pakket met een hippe LED-dansvloer. Succes verzekerd!

Dit pakket biedt u bijzonder veel waar voor uw geld. Sterker nog: wij durven te beweren dat u een soortgelijk pakket nergens anders goedkoper zult vinden! Voor een relatief laag bedrag boekt u een complete licht- en geluidsinstallatie, plus een prachtige LED-dansvloer én een professionele DJ die zijn set volledig op de wensen van u en uw gasten zal afstemmen.

 

Get On The Floor is inclusief:

- een complete licht- en geluidsinstallatie
- een verlichte LED-dansvloer van 16 m2
- een professionele DJ voor vier uur
- alle reis- en/of parkeerkosten (onafhankelijk van de locatie binnen Nederland)

 

Floor Damen, Lexence (Amsterdam)
“Voor ons jaarlijks kerstfeest hadden we dit jaar een DJ met verlichte dansvloer geboekt. Een absolute aanrader! Al bij aanvang stond iedereen hierop volop te springen en te dansen. De DJ kreeg veel verzoekjes voor disco-classics (Billie Jean!) omdat we die goed bij de dansvloer vonden passen. Maar al snel bleek dat eigenlijk alles wel cool is op zo’n dansvloer: de stampers van nu deden het minstens zo goed. Het was een beremooie avond.”

 

Luister hier naar twee voorbeelden van feesten in Amsterdam, waar wij hebben gedraaid. De muziek op uw feest zal vanzelfsprekend volledig op uw persoonlijke wensen en die van het publiek worden afgestemd. En daarbij is niets onmogelijk, behalve een lege dansvloer.

Club Danserette, Paradiso (2016)

Love And Let Love, Odeon (2013)

 

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. Ook de eventuele kosten voor drank, diner en/of locatie zijn niet inbegrepen. U kunt zelf een geschikte locatie aandragen, eventueel ook binnen uw bedrijf. Daarnaast biedt Eerste Hulp Bij Feesten dit programma op diverse leuke locaties in Amsterdam en Utrecht aan, eventueel inclusief drank- en/of dinerarrangement. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Op bepaalde dagen en tijden kan worden afgeweken van de hier genoemde prijs. Neem voor meer informatie over de actuele beschikbaarheid en een offerte op maat alstublieft contact met ons op.