Eerste Hulp Bij Feesten - De leukste bedrijfsuitjes
 
Website - Back 2 The 80's-90's.jpg

Back 2 The 80's/90's

Aantal personen: 20 tot 100 personen
Tijdsduur: 4 uur
Totaalprijs: afhankelijk van de groepsgrootte

Rekenvoorbeelden:
Prijs bij 20 personen: € 29,50 per persoon
Prijs bij 50 personen: € 11,80 per persoon
Prijs bij 100 personen: € 5,90 per persoon

 

De eighties en nineties zijn weer helemaal hot en op veler verzoek hebben we een speciale muziekquiz rond deze twee decennia samengesteld. Bereid u voor op één grote ‘trip down memory lane’ met alle klassiekers die de tand des tijds hebben weten te doorstaan. Maar ook op héél veel dubieuze en hilarische ‘one hit wonders’. Ze hebben slechts één ding gemeen: ze komen allemaal uit die typische tachtiger en negentiger jaren. U kunt kiezen voor een avond met muziek uit beide decennia, maar eventueel ook alleen de eighties of alleen de nineties.

Net als onze oorspronkelijke popquiz ligt het tempo tijdens dit spelprogramma lekker hoog. In sneltreinvaart vliegen de muziekfragmenten u om de oren en grappige vragen worden daarbij afgewisseld met hilarische opdrachten: raad de plaat, fout maar goud, meezingers, tv- en filmhits, et cetera. In teamverband strijdt u om een fles echte Champagne en de eeuwige roem. En natuurlijk mag er tussendoor voluit meegezongen en gedanst worden! De verleiding zal groot zijn, want de avond wordt gepresenteerd door een DJ die er graag een mooi feest van maakt.

 

Het spelprogramma Back 2 The 80’s/90’s is inclusief:

- een complete licht- en geluidsinstallatie
- een professionele DJ/presentator voor vier uur
- alle reis- en/of parkeerkosten (onafhankelijk van de locatie binnen Nederland)
- alle spelattributen en de hoofdprijs (een fles echte Champagne)

 

Gonny van der Hagen, Ernst & Young (Eindhoven)
“Onze groep was heel erg te spreken over de gezellige, spontane interactie tijdens de muziekquiz. Het is al met al een zeer geslaagd uitje geworden. De locatie, BBQ, muziek: perfect. Dank voor de leuke bijdrage aan het feest.”

 

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. Ook de eventuele kosten voor drank, diner en/of locatie zijn niet inbegrepen. U kunt zelf een geschikte locatie aandragen, eventueel ook binnen uw bedrijf. Daarnaast biedt Eerste Hulp Bij Feesten dit programma op diverse leuke locaties in Amsterdam en Utrecht aan, eventueel inclusief drank- en/of dinerarrangement. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Op bepaalde dagen en tijden kan worden afgeweken van de hier genoemde prijzen. Neem voor meer informatie over de actuele beschikbaarheid en een offerte op maat alstublieft contact met ons op.