Eerste Hulp Bij Feesten - De leukste bedrijfsuitjes
 
Website - Private Party.jpg

Private Party

Aantal personen: 50 tot 200 personen
Tijdsduur: 5 uur
Totaalprijs: € 575,00

Rekenvoorbeelden:
Prijs bij 50 personen: € 11,50 per persoon
Prijs bij 100 personen: € 5,75 per persoon
Prijs bij 200 personen: € 2,90 per persoon

 

Heeft u iets te vieren? Een bruiloft? Een jubileum? Of wilt u bijvoorbeeld uw verjaardag eens groots aanpakken? Met ons totaalpakket boekt u in één keer de perfecte basis voor een fantastisch feest of een onvergetelijke bruiloft. Bij dit pakket wordt een volledige lichtshow geleverd (acht zogenaamde PAR-spots, twee speciale lichteffecten) en een geluidsinstallatie met een capaciteit tot maximaal tweehonderd feestgangers. Maar veel belangrijker: een professionele en ervaren DJ met veel draai-uren.

Voor wat betreft uw muzikale wensen is alles mogelijk. Onze allround-DJ’s beschikken over een breed repertoire aan feesthits in alle mogelijke muziekstijlen. Daarnaast geldt voor al onze DJ’s dat zij van iedere opdracht een zo groot mogelijk feest willen maken. Dat doen zij door zoveel mogelijk op de sfeer en het publiek in te spelen, maar bovenal op uw wensen. Want u staat bij ons met stip op nummer één! U kunt ons voorafgaand aan het feest uitgebreid uw wensen doorgeven, bijvoorbeeld door een playlist in Spotify aan te leveren. Wij bouwen op basis van uw muzikale wensen vervolgens een onvergetelijk feest. Niets is daarbij onmogelijk, behalve een lege dansvloer.

 

Dit feestpakket is inclusief:

- een complete licht- en geluidsinstallatie
- een professionele allround-DJ voor vijf uur
- alle reis- en/of parkeerkosten (onafhankelijk van de locatie binnen Nederland)

 

Martijn Dingemans & Kim Siben (Utrecht)
“Wij hebben echt enorm genoten van onze bruiloft! Dit was het feest waar we van gedroomd hadden, dus dat is mede dankzij jullie erg goed gelukt. Wij kregen ontzettend veel leuke reacties over de muziek en 'dat de DJ zo goed draaide', dus bij deze ook onze complimenten. En heel erg bedankt voor het topfeest, wij zullen deze avond nooit meer vergeten!”

 

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Maar de prijs is verder geheel all-inclusive. Dat betekent dat u bij ons niet bang hoeft te zijn voor extra kosten die achteraf nog in rekening worden gebracht. Zo zijn bij deze prijs bijvoorbeeld ook alle reis- en parkeerkosten inbegrepen (onafhankelijk van de locatie binnen Nederland).

Op bepaalde dagen en tijden kan wel worden afgeweken van de hier genoemde prijs. Neem voor meer informatie over de actuele beschikbaarheid alstublieft contact met ons op.

 

 

Kijk hier ook nog even voor een korte sfeerimpressie